Over mijzelf

Mijn naam is Ingrid Klok en ik ben in 2010 gestart met mijn praktijk.

Ik heb op hbo-niveau opleidingen gevolgd op het gebied van Energetische behandelingen, Meditatie, Voeding en specifiek Emotie eten. Andere aandachtsgebieden zijn Bachbloesemremedies en Aromatherapie. Deze specialisaties zijn complementair oftewel ze zijn goed samen in te zetten tijdens een behandelingstraject en ook ter ondersteuning van een regulier behandelingstraject.

Ons lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen, maar we zijn niet gewend naar ons lichaam te luitsteren en we doen ons zelf nog wel eens tekort. We kunnen of durven ons zelf soms niet meer te voelen. Het is van belang te weten hoe je, jezelf kunt helpen door goed voor jezelf te zorgen zowel fysiek als mentaal. Je kunt jezelf beter in balans brengen of houden door goede voeding en voldoende ontspanning en inspanning.

Ik ben aangesloten bij Artiva, Food & Vitality Professionals en bij de Stichting Reiki Ryoho , dit betekent dat ik me houd aan ethiekcodes, aan tariefafspraken en aan bepaalde werkwijzes. Ik heb educatie mediumschap gevolgd bij het ‘Boomhuis’ en ‘Dienende Liefde’ (zie voor meer informatie Voorstraat 51 hieronder) in Delft. De training tot Praktiserend Engelen Expert heb gedaan bij Annelies Hoornik.

Voor meer informatie zie: http://www.emotie-eten.nl, http://www.reikiryoho.nl,

https://www.voorstraat51.nlhttps://www.annelieshoornik.nl/